Gratis verzenden vanaf € 19,99
Retour binnen 30 dagen​
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Voor bedrijven en particulieren

Reseller


Ben je ondernemer en wil je je personeel en/of klanten behoeden voor beschadiging aan hun gehoorgang? Sluit je dan aan bij de maatschappelijke missie van Dr. Deaf en wordt reseller van onze unieke oordoppen.

Tinnitus is een ongekend groot probleem in de wereld. Enkel al in Nederland lopen 2 miljoen mensen rond met last van oorsuizen. En helaas is er nog geen behandeling die oorsuizen geneest. Dr. Deaf komt uit de muziekindustrie en ook daar kom je helaas nog te vaak tegen dat mensen onverantwoord met hun gehoor omgaan. Terwijl er tegenwoordig zoveel mooie en goede middelen beschikbaar zijn. Wij willen dan ook samen met zoveel mogelijk bedrijven in de wereld bereiken om iedereen zich hier bewust van te maken. Zonder dat het afbreuk doet aan de beleving die je hebt in een kroeg, festival of concert. Help jij ons mee om gehoorverlies te elimineren?

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord bezig zijn zorgt tevens voor een goede en positieve imago naar je klanten. Plus is er goed nagedacht over een interessant verdienmodel voor ondernemers.
Dr. Deaf ondersteunt resellers met social media posts, foto’s en filmpjes om zo samen meer exposure te creëren en zoveel mogelijk mensen te bereiken. Sterker nog; we komen langs om samen fysieke activaties te organiseren om zo jouw klanten nog directer en beter te kunnen bedienen.

Laat je gegevens achter of neem contact met ons op.

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie over ons product, de werking ervan of de festivals en kroegen waar we liggen.