Gratis verzenden vanaf € 19,99
Retour binnen 30 dagen​
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Voor bedrijven en particulieren

Oordoppen op maat


Ben je op zoek naar een oordop met een optimaal draagcomfort en een uitmuntende geluidskwaliteit, dan is een op maat oordop de perfecte keuze voor jou. Of je nu eens per maand, kwartaal of elke week in de kroeg staat of op een festival, met de Pro PartyPlug ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Het grote voordeel van oordoppen op maat is dat ze precies passen bij de vorm van jouw oren. Hierdoor blijven ze stevig zitten en kun je genieten van optimale demping zonder dat ze irriteren of pijn doen. Een ander groot voordeel van op maat gemaakte oordoppen is dat ze het omgevingsgeluid dempen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het geluid dat je wilt horen. Dit betekent dat je kunt blijven genieten van heldere tonen en natuurlijke klanken, terwijl ongewenste ruis wordt weggefilterd. Ideaal dus voor als je in de kroeg staat, op een festival of bij een concert terwijl je ondertussen je vrienden ook nog kan verstaan. Maak nu een afspraak met één van onze specialisten.

Bovendien zijn er verschillende filters te kiezen passend bij je persoonlijke gebruik waardoor je enkel de hoge en schadelijke frequenties dempt maar de vlakke demping verder zorgt voor een zuivere geluidsproductie waarbij het geluid zijn natuurlijke klankkleur behoudt. Als Pro moét je dit hebben. Gehoorbescherming zoals jij het wilt. En uiteraard kun je kiezen uit diverse kleuren.

Optimale bescherming

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Voor de doorgewinterde festivalganger of kroegtijger

Perfecte pasvorm en geluidsbeleving

Hoe werkt het?

Stap 1 - Afspraak maken en een controle van de gehoorgang

Onze specialist komt naar je toe om een afdruk van je oor te maken, of je kunt hiervoor langskomen op onze locatie in Waalwijk. Tijdens deze afspraak nemen we alle tijd voor de controle op aandoeningen of teveel oorsmeer. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je je oren eerst schoon moet laten maken omdat we anders geen goede afdruk kunnen maken. We plannen dan een nieuwe afspraak in.

Stap 2 - aanbrengen beschermingswatje

Om je trommelvlies te beschermen plaatsen we een schuimpje in je oor. Naast bescherming geeft dit ook inzicht in de diepte van de gehoorgang.

Stap 3 - een afdruk maken

Om een goede afdruk van je oor te maken wordt er een tweecomponentenpasta in je oor gespoten. Deze koude pasta blijft niet aan de binnenkant van je oor plakken, maar laat gemakkelijk weer los. De pasta heeft zo’n 5 minuten nodig om uit te harden.

Stap 4 - de afdruk

Wanneer de pasta is uitgehard, haalt onze specialist de afdruk voorzichtig uit je oor. We noteren alle gegevens en de afdruk sturen we naar onze fabriek. Hier maken wij jouw gehoorbescherming en zorgen ervoor dat deze van het juiste filter wordt voorzien.

Stap 5 - oordoppen ophalen/thuis ontvangen

Wanneer je Pro PartyPlugs klaar zijn krijg je van ons een telefoontje. Vervolgens kunnen we ze naar je opsturen of kan je ze komen ophalen bij één van onze vestigingen. Hier controleren we nog even of de oordoppen goed passen en nemen we door hoe je ze gebruikt en reinigt. De oordoppen gaan ongeveer 2 jaar mee, omdat oren je hele leven blijven veranderen. Ook kan het zijn dat de oordoppen geluid gaan ‘lekken’ en ze dus niet meer optimaal werken. We adviseren dan ook om je oordoppen en je gehoor jaarlijks even bij ons te laten checken.

Wij staan op festivals en komen bij je langs!

Maak een afspraak

Neem contact op

Neem contact op voor het maken van een afspraak om oordoppen op maat te laten maken.