Gratis verzenden vanaf € 19,99
Retour binnen 30 dagen​
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Voor bedrijven en particulieren

Over ons

Dr. Deaf is een jong team dat zich ten doel heeft gesteld om oordopjes overal te verkopen waar ze nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring in de muziekindustrie snappen wij als geen ander het nut van gehoorbescherming. Beschadiging van je gehoor zit namelijk in een klein hoekje. En hoewel steeds meer mensen oordoppen dragen, schrikken wij nog dagelijks van het lage aantal mensen dat gehoorbescherming ‘serieus’ neemt. Bij Dr. Deaf vinden we dat oordoppen standaard aanwezig horen te zijn op locaties waar het geluidsniveau (te) hoog is, zoals festivals, kroegen en evenementen. En wij snappen ook dat oordoppen leuker, spannender en toegankelijker moeten zijn.

Over
Dr. Deaf

Missie

Gehoorverlies elimineren dat door ‘lawaai’ wordt veroorzaakt.

visie

Dr. Deaf wil de grootste leverancier zijn van fashion oordoppen binnen Europa die gekocht en gedragen worden op party/game events, in kroegen, clubs, kantines en festivals. Dr. Deaf zorgt voor beschikbaarheid van de oordop op plekken waar veel ‘lawaai’ is. Dr. Deaf richt zich meer op het imago van de PartyPlug in zijn geheel dan enkel op het praktische effect van de PartyPlug.

Veiligheid en kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid is bij de oordoppen van Dr. Deaf gegarandeerd. Wij streven ernaar om jou als klant 100% tevreden te stellen en je te leveren volgens de huidige eisen van wet en regelgeving.

Oordoppen voor iedereen,
maar waarom?

Oordoppen zijn niet sexy, zo hebben wij ze gemaakt. 

Sexy

We kunnen er kort en duidelijk over zijn: oordoppen zijn niet sexy. 2 van die bolletjes in je oren wordt vaak gezien als iets ‘sufs’. Dat moet en kan anders vinden wij bij Dr. Deaf. Want zonder oordoppen door het leven is geen optie, dus dan moeten we een oordop creëren die én werkt maar je ook kunt matchen aan je outfit. Een oordop waar je trots op bent en aan iedereen wilt laten zien.

Onze PartyPlugs beschermen jouw oren op elk feestje of festival maar door de diverse beschikbare kleuren die we aanbieden en de mogelijkheid tot het personaliseren van je oordop (bijvoorbeeld het logo van je favoriete club? Foto van je favoriete artiest? Of een foto van je vriend of vriendin?) match je je oordop aan elke outfit, concert, festival of feestje.

Gezondheid

Een gevolg van slechthorendheid kan zelfs een depressie zijn. Wanneer er sprake is van gehoorverlies wordt er vaak al snel ongemerkt afstand gedaan van een aantal situaties. Slechthorendheid leidt tot sociale afstand van de maatschappij. Slechthorenden vermijden vaker contact waardoor een sociaal isolement kan ontstaan. Hierdoor heeft een onbehandelde slechthorende sneller kans op gevoelens van eenzaamheid en zelfs depressies. Tot de gevolgen behoren ook evenwichtsstoornissen en vallen. Met gehoorverlies valt men gemiddeld 3 keer sneller dan met een gezond gehoor. Elke 10 decibel extra gehoorverlies vergroot de de kans op een val al met 1,4 keer.

Wij vinden het dan ook onze plicht om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het voorkomen van gehoorproblemen, want als je éénmaal gehoorproblemen hebt kan het invloed hebben op zowel je fysieke als mentale gezondheid.

genieten

Het leven is een feest, dus geniet ervan! Met de mensen om je heen, met familie, vrienden, collega’s en andere dierbaren.

Dr. Deaf wil samen met zoveel mogelijk mensen een feestje vieren. Niet alleen door verantwoord met je gehoor om te gaan maar ook door te genieten van al die mooie momenten die je met elkaar deelt. Of je nu danst in een club in Amsterdam, een festival viert op Ibiza of thuis op de bank hangt: samen plezier maken is wat telt. Dr. Deaf nodigt iedereen uit om mee te doen aan deze wereldwijde viering van feestjes en mooie momenten, waarbij we ons gehoor altijd beschermen en tegelijkertijd intens genieten van alles wat het leven te bieden heeft!

meer informatie

Voor meer informatie neem hier contact met ons op.