Gratis verzenden vanaf € 19,99
Retour binnen 30 dagen​
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Voor bedrijven en particulieren

Concert oordopjes

Concertgangers genieten van live muziek met Dr. Deaf concert oordopjes
/
/

Concert oordopjes

Ben je op zoek naar concert oordopjes die de beste bescherming en muziekbeleving bieden? Ontdek onze siliconen- en filter muziek oordoppen, perfect om veilig te genieten van je favoriete band of artiest. Voorkom gehoorschade met onze comfortabele en hoogwaardige concert oordopjes.

Best verkocht

 19,99

Best verkocht

 26,99

Best verkocht
12 Beoordelingen

 149,99

Best verkocht
3 Beoordelingen

 129,99

Hoe het dragen van concert oordopjes gehoorschade voorkomt

Live evenementen staan bekend om hun levendige energie en harde muziek. Bij zulke evenementen wordt je blootgesteld aan geluidsniveaus die boven de veilige grens van 80 dB liggen. Dit brengt risico's met zich mee, van een kort durende piep de volgende dag tot in het ergste geval permanente gehoorschade. 
Het is daarom belangrijk om je oren goed te beschermen. Het dragen van gehoorbescherming met een minimale demping van 17 SNR helpt je oren veilig te houden tijdens het feesten. Concert oordopjes kopen? Onze premium oordopjes filteren schadelijke geluiden en zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt, terwijl de muziekkwaliteit behouden blijft.
We bieden oordopjes in diverse modellen en kleuren aan, elk ontworpen om harde geluiden te dempen en je gehoor te beschermen, of je nu kiest voor een subtiele of opvallende stijl.