Gratis verzenden vanaf € 19,99
Retour binnen 30 dagen​
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Voor bedrijven en particulieren

Klantenservice

Dr. Deaf is er om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft bij het gebruik van onze producten en diensten. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen die u tegenkomt. Of u nu op zoek bent naar informatie over onze producten, hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, of assistentie nodig heeft bij het oplossen van een probleem, wij zijn er om u te helpen.

Veelgestelde vragen

Productverzorging

Universele oordoppen
De levensduur van de universele oordoppen is afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt. Veel mensen denken dat oordoppen onbeperkt meegaan, maar dit is niet het geval. Net als bij andere producten hebben oordoppen een beperkte levensduur en dienen ze op tijd vervangen te worden. Oordoppen slijten door het continue gebruik en worden daardoor minder effectief in het dempen van geluid. Door regelmatig reinigen kan de levensduur wel verlengd worden, maar uiteindelijk zullen ze toch aan vervanging toe zijn. Gebruik je je oordoppen niet dagelijks, dan gaan deze uiteraard langer mee, maar ook dan is het verstandig om regelmatig te vernieuwen. Dit heeft voornamelijk te maken met hygiëne. Ondanks dat je de dopjes misschien niet dagelijks gebruikt, kunnen er toch bacteriën en vuil in komen die een negatieve invloed hebben op de kwaliteit.

Indien je de standaard ‘PartyPlugs’ wekelijks gebruikt vervang je oordoppen dan om de 4 à 5 maanden. Gebruik je de ‘PartyPlugs Pro’ vervang je oordoppen dan ongeveer om de 1 à 2 jaar. 

Op maat gemaakte oordoppen
Op maat gemaakte oordoppen van zacht materiaal bieden een uitstekende bescherming tegen harde geluiden. Maar na 2 à 3 jaar kan de vorm van je gehoorgang veranderd zijn, waardoor de oordoppen niet meer goed afsluiten en de demping afneemt. Het is daarom belangrijk om periodiek je op maat gemaakte oordoppen (en oren) te laten controleren en indien nodig te vervangen. Zo bescherm je niet alleen je gehoor, maar voorkom je ook andere problemen zoals infecties.

Laat daarom jaarlijks je gehoor en oordoppen controleren en vervang de ‘PartyPlug op maat’ om de 2 à 3 jaar.  

Gelukkig is het reinigen van Dr. Deaf oordoppen een eenvoudige taak die slechts een paar minuten in beslag neemt. Voor universele oordoppen kun je beginnen door ze voorzichtig uit je oren te verwijderen. Spoel vervolgens de buitenkant van de oordop af onder warm stromend water om eventueel vuil of stof weg te spoelen.

Of je nu universele oordoppen of op maat gemaakte oordoppen gebruikt, het is belangrijk om ze regelmatig schoon te maken om de hygiëne te waarborgen en de levensduur van de oordoppen te verlengen. Oorsmeer kan zich in de openingen van de oordoppen verzamelen en kan leiden tot verstopping, waardoor het geluid gedempt wordt en de effectiviteit van deoordop afneemt. Bovendien kunnen bacteriën en andere ziekteverwekkers zich in deze verstopte openingen nestelen, wat kan leiden tot infecties en andere gezondheidsproblemen.

Droog de oordoppen ten slotte af met een schone theedoek of tissue en laat ze volledig drogen voordat je ze weer gebruikt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de oordoppen volledig droog zijn voordat je ze terug in je gehoorgang plaatst, omdat vocht in het oor kan leiden tot infecties en andere gezondheidsproblemen.

 

Betaalmethode

Je hebt de keuze uit de volgende betaalmethodes:  iDeal, Credit Card, VISA, PayPal, Bancontact/Mister Cash.

Verzenden en bezorgen

Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL. Zodra de bestelling is verwerkt en is overgedragen aan PostNL of DHL, ontvang je een mailtje met een track&trace link zodat je zelf jouw bestelling kunt volgen.

Vanaf € 20,- is verzending binnen Nederland en België gratis.

Bestellingen voor Nederland en België worden binnen 2-3 werkdagen verzonden.  

Retourneren

Wanneer je producten koopt, heb je het recht om de overeenkomst binnen dertig dagen zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door jou of namens jou. Tijdens deze periode kun je besluiten om toch niet tot aankoop over te gaan. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, dien je het product met alle bijgeleverde accessoires en in de originele verpakking volgens de instructies van Dr. Deaf B.V. terug te sturen.

Zorg ervoor dat je bij een retournering altijd jouw ordernummer vermeld. Het product kun je opsturen naar: 

Retouradres:
Dr. Deaf B.V.
Duikerweg 5c
5145 NV Waalwijk

Retourneringskosten zijn voor rekening van de verzender. 

Onze producten worden zorgvuldig samengesteld, maar als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, defect is of je het onjuiste product hebt ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice en stuur indien mogelijk een foto mee. We doen ons best om zo snel mogelijk de ontbrekende onderdelen te leveren of een nieuw product te verstrekken indien nodig.

Klachten

De garantie op onze oordoppen op maat is 2 jaar. 

Neem
contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie over ons product, de werking ervan of de festivals en kroegen waar we liggen.

Dr. Deaf documenten